Wat is Libra Sport

Libra-Sport staat voor BALANS in en door sport. Dit wordt bereikt door diverse psycho-fysieke trainingen, gekoppeld aan theoretische achtergrond, aan te bieden. Door de trainingen op deze manier aan te bieden, is dit volgens ons de optimale gelegenheid de leerervaringen te behouden, doordat men de emotionele en fysieke ervaringen tijdens de trainingen beter “opslaat” en dus een dieper inzicht krijgt in het geleerde. Bovendien is iets doen vaak leuker dan lezen of alleen luisteren.

Ook biedt Libra-Sport de gelegenheid in BALANS te komen met een overzicht van de mogelijkheden met betrekking tot trainingen, coaching en opleidingen.

Dit houdt het volgende in:
• Rots & Water trainingen voor school-, jeugd- en zorgteams.
• Diverse weerbaarheids- en agressierereductie trainingen
(Equipe/You turn, leefstijl, kanjers in de sport).
• Valpreventie trainingen voor kinderen en ouderen.
• PVB beoordelaar Judobond Nederland.
• Judoleraar

Ferry van Hulst

Werkervaring van zichzelf, de ervaringen vanuit het werkveld en de feedback die hij hiervan krijgt vindt Ferry een essentieel onderdeel om vakkundig de kennis te kunnen blijven overdragen die vereist is bij het trainingsaanbod van Libra-Sport. Ferry verzorgt afgebakende onderdelen en oefeningen conform de visie van competentiegericht trainen en opleiden.

Door zijn levenservaring en ervaring in verschillende disciplines kan hij deelnemers begeleiden en eventueel verdieping geven in hun leerproces en zorgen voor een goed leer- en trainingsklimaat.

Waar nodig binnen de training bereidt Ferry deelnemers voor op de toetsen en examens en beoordeelt hij de deelnemers.

Meer Informatie

Naam: Ferry van Hulst
Geboorte datum: 19 juli 1960
Burgerlijke staat: Gehuwd
Kinderen: 3
Telefoonnummer: 06-44680133
E-mail: info@libra-sport.nl 

Master of Education Special Educational Needs: Med SEN

Hobbies: Ferry beoefent zelf met veel plezier de judosport en speelt graag golf. Daarnaast haalt Ferry veel voldoening uit het geven van weerbaarheidstrainingen voor jong en oud.

1. Opleidingen van Ferry
2. Werkervaring van Ferry